1

Turşu kurma çeşitli sebze ve meyvelerin salamura adı verilen tuzlu, asitli çözeltide bir süre bekletilerek uzun süre saklanabilecek hale getirilmesidir.

Kalp damar hastalıklarına karşı koruyor

Kabızlığa karşı etkili

Metabolizmayı hızlandırıyor, zayıflatıyor

Kansere karşı koruyucu

Sporcularda krampları azaltıyor

Kan şekerini dengeliyor

Bağışıklığı güçlendiriyor

Soğuk algınlığına karşı koruyor

Lahanadan kornişona, fasulyeden havuca, karnabahardan patlıcana, biberden kavuna birçok çeşidiyle kış sofralarının vazgeçilmezi olan turşu, kendine has lezzetiyle hem mutluluk hem de sağlık kaynağı.

Soğuk algınlığına karşı koruyor

Kan şekerini dengeliyor

Doğal antibiyotik deposu

Antioksidan kaynağı

Probiyotik bir lezzet

Mide bulantısı ile savaşır

Çerez Uyarısı

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgiye Gizlilik ve Çerez Politikası sayfamızdan erişebilirsiniz.